Masaze

Masaze

Masaze u Runway studiju predstavljaju vrhunski doživljaj opuštanja i luksuza. Osvežite svoje telo i um uz vrhunske masaze.
Dobrodošli u Runway Studio.

Soul Harmony
Soul Harmony

Masaža sa odgovarajućim pritiskom i ritmom sa ciljem da opusti um,harmonizuje energiju tela i povrati mir i spokoj organizma.

Saznaj više
Deep 1
Deep 1

Fokus je na rešavanju dubokih mišićnih bolova i tenzije. Poboljšana potezima istezanja i deblokade zglobova. Omogućite telu da se oslobodi napetosti i dozvolite mu da propusti tok energije.

Saznaj više
Reflexology
Reflexology

Naš klasičan, lekoviti tretman stopala započinje tretmanom ritualnog čišćenja kako bi se otvorili energetski kanali stopala. Zatim masiramo svako stopalo prateći postavke kineske refleksologije. Revitalizuje umorna stopala, čisti telo od toksina i podstiče lučenje endorfina.

Saznaj više
Post workout
Post Workout

Sve sto će Vam trebati da se oporavite od jakog treninga i bolnih mišića je nasa masaža usresredjena na ublažavanje preforsiranosti mišića i vaskularizacije istih. Da bi masaža bila efikasnija, naša preporuka je konzumacija nekog od naših proteinskih proizvoda.

Saznaj više
Made for you
Made for You

Ukažite svoje poverenje našim posvećenim terapeutima tako što ćete im omogućiti da naprave masažu krojenu po Vašoj meri. Naš tretman je dizajniran po različitim vremenskim trajanjima 60,90 i 120min, sa kombinacijom različitih tipova masaža i ulja pravljenih za oslobađanje duboko ukorenjenih depoa stresa,bola i energetskih blokada.

Saznaj više
Cuoples
Cuoples

Doživite kvalitetno vreme zajedno. U dogovoru sa našim teraputima izaberite masažu po vašim potrebama. 1. Solu Harmony 2. Deep 1 3. Made for You

Saznaj više

Instagram

#runwayteam

Log In

Don’t have an account?