Šta možeš da očekuješ i koliko brzo?

Šta možeš da očekuješ i koliko brzo?

Šta možeš da očekuješ i koliko brzo? Mnogi klijenti pitaju koliko dugo će im trebati da postignu cilj, koliko kilograma će izgubiti, da li mogu za 2 meseca da udju u formu modela, ali nažalost ne postoji tačna garancija za koliko nešto možeš da postigneš Postavljanje realnih očekivanja je važno. Ja mogu da ti pokazem...

Šta možeš da očekuješ i koliko brzo?Mnogi klijenti pitaju koliko dugo će im trebati da postignu cilj, koliko kilograma će izgubiti, da li mogu za 2 meseca da udju u formu modela, ali nažalost ne postoji tačna garancija za koliko nešto možeš da postigneš

Postavljanje realnih očekivanja je važno.

Ja mogu da ti pokazem šta su klijenti koji su radili sa mnom postigli za odredjeni period, ali to možda neće biti slučaj sa tobom da za isto vreme postigneš iste stvari, jer svako ima različitu anatomiju, genetiku, podršku, životni stil, istoriju treninga i istoriju povreda. 

 

Isto tako znam i kako se prave slike u časopisima i da celebrity kontrolišu svaki aspekt ishrane i treninga, jer žive od toga.

Neki treneri lažiraju fitnes transformacije na mrežama i ne znamo detalje iza transformacije – šta radi ta osoba, kakvu podršku ima, koliko je trenirala, kakvu pozadinu sa treningom je imala, nivo stresa, uzimanje lekova…

Takodje, ne znamo ni šta se desilo nakon transformacije.

Ono što ti može značiti jeste da ne pratiš samo savršena tela na mrežama i da imaš periode bez društvenih mreža, kao i da otpratiš sve što čini da se ne osećaš dobro.

Možeš da pogledaš sportistkinje koje su različite i koje dolaze u različitim oblicima i veličini. Uradi ono šta možeš da kontrolišeš i primeti progres koliki god da je.

Za klijentkinje koje žele naprednije ciljeve, rado razgovaramo da možda treba da se smanji izlazak, ponekad da oseti malu dozu gladi i da doda više treninga i aktivni odmor. Ali svakako je fokus na uživanje u procesu i ono što je pod kontrolom.

Većina klijenata kaže da za 2-3 meseca primeti velike razlike u smanjenju obima, zategnutosti butina, boljem držanju i obliku zadnjice. Nakon 6 meseci se to još unapredi, a kod osoba koje treniraju 1-3 godine, mogu se primetiti ozbiljniji rezultati u izgledu i kondiciji, ali i to da im je trening i zdav i zdrave navike sada deo životnog stila.

Da li je tebi bitno da postignes neke ultra brze rezultate ili da uživaš u procesu?
Podeli ovo sa nekim ko ima nerealne ciljeve i zaprati nas na @runway.rs @lukarunway

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Don’t have an account?