Trening žena i sportski brus

Trening žena i sportski brus

Trening žena i sportski brus Da li ste znali da će neke žene imati osećaj da su im grudi veće nedelju dana pre dobijanja menstruacije i da je to je zbog progesterona koji utiče na nakupljanje tečnosti. Tada će im mozda smetati vežbe na stomaku, chest supported vežbe, kao i skakanja, pa uvek dam alternative...

Trening žena i sportski brus


Da li ste znali da će neke žene imati osećaj da su im grudi veće nedelju dana pre dobijanja menstruacije i da je to je zbog progesterona koji utiče na nakupljanje tečnosti.

Tada će im mozda smetati vežbe na stomaku, chest supported vežbe, kao i skakanja, pa uvek dam alternative klijentkinjama.

Ako se pitaš da li ce ti se grudi smanjiti kad smršaš, verovatno da hoće. Totalna količina masti će uticati na veličinu grudi i obično žene sa većim procentom masti imaju i veće grudi.

Kod žena koje imaju prekomerno velike grudi, istraživanja su pokazala da korišćenje sportskih bruseva smanjuje simptome kao što su bolne grudi ili bol u ledjima.

Kod trčanja devojke menjaju mehaniku pokreta da bi više apsorpcije sile išlo na noge, a manje na grudi, i tako može da se poveća rizik od povreda.

Zato razmotri korišćenje sportskog brusa ukoliko već ne koristiš, jer su performanse bolje kad grudi imaju veću potporu.

Mi smo studio koji je specijalizovan za treninge žena koje imaju različite ciljeve-smanjenje obima, mršavljenje, dodavanje oblina, oblikovanje zadnjice, generalno zdravlje, bolja kondicija… Ako imaš nekih nedoumica u vezi ishrane, treninga i zdravih navika, slobodno nas kontaktiraj porukom na instagramu @runway.rs ili na @lukarunway

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Don’t have an account?